Arenberg-díj volt Erasmus hallgatók részére

hétfő, október 27, 2014"A Coimbra Csoport egyetemi hálózat közzétette az idei évre az Arenberg-díjra szóló pályázati felhívását volt Erasmus-hallgatók számára.

A díj összege EUR 5000, 

amelyet a pályázatban nyertes hallgató egy összegben kap meg.

Ki pályázhat? 
  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen bármely mesterszakon frissen végzett hallgató, azaz aki a benyújtási határidőt megelőző egy évben, 2013. november 30. és 2014. november 30. között szerezte diplomáját
    és
  • korábban cserehallgató volt Erasmus-ösztöndíjjal egy másik, a Coimbra Csoporthoz tartozó egyetemen. A Coimbra Csoport tagjai a http://www.coimbra-group.eu/home/map címen tekinthetők meg.
A benyújtott pályázat csak akkor érvényes, ha a hallgató mindkét kritériumnak megfelel.
Mit tartalmazzon a pályázat?
  • Jelentkezési lapot (“Template to accompany applications”), amely letölthető a http://www.coimbra-group.eu/index.php?page=arenberg-prize oldalról.)
  • egy négy oldal terjedelmű, angol nyelvű írást, amelyben a hallgató bemutatja a szakdolgozatát, valamint azt, hogy az Erasmus csereprogram mennyiben járult hozzá szakdolgozata megírásához és tanulmányai elvégzéséhez.
Mi a határidő?
A pályázat beérkezésének határideje: 2014. november 30. 24:00
Milyen módon nyújtható be a pályázat?
  • Elektronikus úton:
    A hanita@rekthiv.elte.hu címre. A tárgyban szerepeljen: NÉV_Arenberg-díj.
Mi történik a pályázat benyújtása után?
1.     Minden egyetem maximum három pályázó anyagát továbbíthatja a Coimbra Csoport központjába. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bírálóbizottsága ezért három, ELTE-s hallgató által benyújtott pályázatot választ ki, és ezeket küldi tovább a Coimbra Csoporthoz a második fordulóba.
2.     Minden pályázó értesítést kap az ELTE RH NKMO-tól, hogy a három továbbküldésre kiválasztott pályázat között van-e az anyaga.
3.     A Coimbra Csoport 2015. március végén, április elején hirdeti ki a pályázat nyertesét.
További részletes információ a http://www.coimbra-group.eu/index.php?page=arenberg-prize oldalon érhető el."


Mellékletek:
Jelentkezési lap:You Might Also Like

0 megjegyzés

Kapcsolat

Név

E-mail *

Üzenet *